fredag, januari 04, 2008

Nytt år, smaka på det, underbart!!

2008 ska bli tidernas bästa och roligaste år, det är väl i och för sig föresatsen med alla år men i år ÄR det året som gäller!!

Det här ska bli året med mest genomtänkt garderob, mest middagar, mest champagne, mest städat, mest skrivet, i år ska det bli mest rest, mest shoppat och mest älskat! Kort sagt i år är året då det blir mest av allt och då allt ska hända!! Ledtemat för året är ; om du inte gör det nu kanske det är försent!

Hjälp... tänk om det är så det är, om jag inte gör det nu så kanske jag aldrig får göra det.

Jag gillar den där arkitekten som levde ngn gång i början av1900talet och som jag alltid glömmer namnet på, han prioriterade alltid en balettföreställning, cocktailbjudning och vänner framför nödvändigheter som mat och hyra. Hans motto var att de roliga sakerna kan man inte vara utan för vad är det för vits med att leva om man inte kan unna sej.
Kanske litet väl långt att gå men han klarade sej fantastiskt bra och enligt vad jag förstår, hoppas och tror hade han ett underbart liv med i och för sig mkt missär men många upplevelser.

Jag har bara givit mej själv ett nyårslöfte och det är att verkligen verkställa det jag önskar vill och drömmer om, och det är väääääldigt många saker och händelser.

Till att börja med tänker jag vara bättre på att vårda mina kontakter och vänner, hur mycket jag än önskar och vill är det oändligt lätt att vara litet för snabb i vändningarna med dem, det är ju onekligen fantastiskt enkelt med facebook, mail och sms att bara slänga iväg en förmiddagskram, det får bli skärpning på den fronten, jag fick förresten en sådan idag; en förmiddagskram på facebook och det förgyller ju hela dagen, och så himla enkelt sen, det är ju alltid så svårt att få ihop träffar med alla samtidigt eller överhuvudtaget så ofta som man vill så det är helt klart inte att förakta virituella eleektroniska eller telebaserade hälsningar.

På nyårsafton hade vi en sån där mumsigt mysig dag som dom brukar ha på film. Jag jobbade i och försig först medan de andra var på Soho och käkade brunch, men sedan slöt jag upp vid den spolade isbanan där vi turades om att dela på två par skridskor, varav ett par med spikar i hälen och ett par alldeles förstora hockeyrör. Vi hade med oss varmchoklad med cointreaux och grädde som vi inmundigade när vi väntade på vår tur.

I mer eller mindre samlad tropp begav vi oss sedan till Bergakungenssal där vi njöt och tjöt av skratt till den nya disney filmen Förtrollad, tänk att kloak råttor faktiskt är så sööööta.

Varma om hjärtat tog vi oss sedan hem till oss där Simon hade hängt upp kulörta lyktor och där vi gemensamt riggade grillen för korvgrillning innan matlagningen.

Att grilla på vintern är ju helt klart underskattat, hur mysigt som helst, litet frostnupna gick vi så småningom in för att få martini och för att börja med maten, helt enkelt en hur mysig nyårsafton som helst med mycket aktiviteter, vänner, mat och såsmåningom fyrverkerier skumpa och jansson som natta mat.

För mej var det en bra start på det år som jag vill ska bli det mest framgångsrika någonsin, alla kategorier - underbart!

Ja som sagt det här året ska bli det mesta av allt så det är lika bra att börja med det samma, kör järnet tro att du är någon, det är du och dessutom... om inte du tror det vem gör det då?

Glöm inte att prinsessor bajsar glitter och har ett smittande hallonfnitter, tänk på det tro på det och livet blir litet mer av allt.

/ kram malin