söndag, september 21, 2008

Hösten är nog faktiskt här snart!

Helt underbart väder, som sej bör i September, dagarna rusar fram så fort att man ,dvs jag knappt hinner tänka ut vad som ska göras innan veckan är slut.
Hösten har kantats av, och kantas fortfarande av massor av modevisningar, roliga events,middagar med vänner, höstnyheter och den där härliga känslan av att ordna upp, saker.

Fixa garderoben, städa hemma,få ordning på livet, i stort och i smått.

Jag har i vanlig ordning slängt och skänkt bort massor av grejjer ifrån förråd och lådor, men mycket, allt för mycket finns fortfarande kvar, jag tror att det får lov att bli en liten loppis innan höstkylan biter tag i livslusten och ordnings ruset, så att det en gång för alla blir litet struktur i tillvaron.
Till ordnings ruset kommer också skapar lusten, flera klänningar och underbara clown byxor har tillverkats under de senaste veckorna, för att kunna förgylla höst dagarna.

Hittar du ett roligt mönster så passa på och gör så många klänningar och byxor du kan, det finns inget som slår känslan av att kunna välja och mixa exakt de tyger och färger du själv vill ha.

Jag har just investerat i nya kalvskinns handskar i den läckraste blåa nyans som matchar en alldeles fantastisk blå sjal som ska hålla mej varm ruggiga höst dagar.Detta passar perfekt till mina randiga clown byxor och den löskrage jag köpt på Noa Noa,det är ju ändå ganska roligt att få vara människa och kunna klä sej hur man vill och inte behöva ha just den päls någon annan medveten eller omedveten kraft har bestämt, tänk på det...

Den här hösten har jag lovat mej själv att vara riktigt duktig på att ta ut svängarna i form av matchande hattar mössor sjalar väskor odyl.det ser ju alltid så härligt ut på andra, så varför inte på mej?

Det tar ju som sagt inte någon längre tid att klä sej bara för att man använder färger och mönster, det blir bara litet roligare!

Tänker du, stickat, färg handskar och rutor, den här hösten så är du i hamn med trend bitarna, men som vanligt är det allra allra viktigast att du lägger till din egen personliga touch och känner för de kläder du bär.

Det går att bära upp vad som helst bara du känner att det är du, och att du är snygg i det.

Se till att vara bekväm i det du tar på dej, och då menar jag inte mysbyxe bekväm utan trygg och säker -bekväm ,det kan innebära ett par högklackade pumps från 1982 eller ett par clown byxor eller en skön ull rock, det är bara att välja och känna vad som passar dej bäst så kommer du att ta den här hösten med storm.

Alla kan köpa kläder men det går inte att köpa stil, se till att känna in din egen stil, det är enda sättet.
Ingen kan tala om för dej vad som är rätt och fel, det vet du allra bäst själv, välj det som känns bäst i höst trenderna och unna dej något nytt eller loppis fynda och röj undan litet gammalt skruffs.Sortera iordning inför framtiden och det här kommer att bli tidernas höst.

Glöm inte att Prinsessor bajsar glitter och du är så där fantastiskt bra som man bara kan drömma om.

Tro att du är någon- det är du!!

Kram malin