måndag, juli 20, 2009

hur svårt kan det va?!

Plötsligt regnar det mitt i solskenet,alla semester firarna känner sej snuvade på konfekten, men snart blir det väl sol i regnet igen, så det är bara att hålla ut.

Precis just nu känns det som om min cykel aldrig någonsin kommer att bli färdig invirkad, jag virkar och virkar och cykeln verkar växa till oanade proportioner precis som det mesta man företar sej, först känns det som om solen skiner och allt kommer att gå som en dans, så rätt vad det är så börjar det regna och allt växer sej större än vad som var tänkt,resultatet låter vänta på sej men blir ack så bra, bara såååå mycket senare än väntat.

Kanske kan det vara jag som har haft att- göra- brillorna på mej och bara valt att se delar av det som ska göras för att jag ska tro att tiden kommer räcka till, jag vet inte men , just precis i dag och i skrivndes stund har jag en känsla av att tre veckor till förestående utställning är på tok för kort tid för att åstadkomma det jag vill.

Nå väl när andan sitter i halsen och tiden är knapp tenderar man ju iochförsej att bli desto mer effektiv så vi får väl hålla tummarna för att cykeln slutar växa och att solen tittar fram igen, och att tre veckor är alldeles lagom för mej att fixa utställningen på.

Ideerna finns och kunskapen så det gäller väl att utrusta sej med paraply mot elakartade regnskurar av prestations ångest och stress och att köra cykeln i 90 grader så att den krymper....

Japp så får det bli!!

Känns redan lättare bättre och mycket roligare.Ha det gott där ute i sol semestern och skit i om det regnar, kram mallan!

söndag, juli 12, 2009

helt makafabulöst härligt!!

Tre hela veckor kvar till utställningen i Jönköping eller faktiskt litet mer för att vara nogräknad, den18: augusti är vernissagen.Utställningen går i vardagsprinsessornas tecken och har prinsesstårtor som gemensam nämnare.

Allt ifrån cykeln jag håller på att virka in till en prinsesstårta till silverringarna som ser ut som tårtor,hattarna som påminner om bakelser och de härliga nya vardags prinsessorna som balanserar på kanten till det okända och påminner om att vi ska våga gå utanför ramen i den mån vi kan och vill.Allt går i ett makafabulöst sockrigt tema som gör att man nästan känner att man får en släng av diabetes mitt i allt det söta om det inte vore för undertonen av verklighet och eftertanke.

Och som tidigare sagts på denna blogg vem fan bryr sej om det blir för gulligt världen behöver gullighet och gulligt är coolt!!

Jag ska precis åka med Simon in till Trädgårdsföreningen och ta en glass innan jag ska ut i Lilla Götafors och måla måla måla måla !!!!!!!!!!!!!!

Det är faktiskt ett privilegie att få lov att ställa ut och till viss del försörja sej på det där gulliga underbara som man älskar att göra och att få lov att skapa den där lilla mini världen av drömmar för andra att ta del av och inspireras av eller bara ge blanka fasen i.

Tänk på att du sträcker på dej och tror att du är någon att snällt/gulligt är COOOLT! och att prinsessor bajsar glitter det är helt sannt!!

Ha en härligt sommrig eftermiddag / kram mallan