onsdag, juni 21, 2006

glad midsommar alla !!!

Ville bara passa på och tacka alla trevliga roliga människor som dök upp på prickigkatts lilla sommarkalas i gårkväll, alltid lika kul och träffa en massa kuliga människor.

Jag ser fram emot alla kuliga människor vi ska fira midsommar med också, en underbar blandning av chalmerister makeupartister, gitarrister modister och magister...
Det kan inte nog understrykas vad livet blir mkt mer spännande med stil och åsiktsblandningar.

Tänk vilken otroligt tråkig midsommarbukett det skulle bli med bara björklöv tex, nej tacka vet jag midsommarkransar och buketter med mängder av färger på löv och blomster,underbart, underbart!!!

Lova att plocka alla färger du hittar och sammanfoga dem i tidernas krans, det är det som gör en riktig midsommar, det och såklart att det serveras sill ägg nubbe och massor, massor av jordgubbar.Midsommar blir det inte heller utan en färgstark blandning av härliga människor som gör sitt bästa för att sätta ljud i evert taube låtar och snapsvisor...

Till midsommar tänker i alla fall jag klä mej ultra romantiskt plocka sju sorters blommor och ha krans i håret , samt umgås med dom jag känner och inte känner ute i den härliga sommaren oavsett regn eller inte, det finns ju paraplyer och party tält.

Ha det härligt kram/ snygge malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar