tisdag, november 04, 2008

Levande feer så underbart!

I dag var en sådan där dag som inträffar ibland, en helt igenom sunkig dag!
Håret känns hängit, magen har hyrt in ett gäng i knivslagsmål, huvudet är trött och högen med post, obetalda fakturor och viktigheter känns som lutande tornet i Pisa.

Outfitten i morse förhöjde dagen något, man gör så gott man kan. Spetskappa kan få min dag att lyfta men idag hjälpte det inte hela vägen. Efter en kort visit i butiken for jag hem med min laptop och mitt pappersjobb och tänkte att det ända rätta var att bädda ner sej och dra något gammalt över sej (mej).

Efter bara en timma knackar det på dörren och där står en livs levande fe!!! Fen har inte några vingar men svart kort hår, coola kläder och bullar från Seven Eleven!!!

Jag älskar feer. Kaffet åkte på och hälldes upp på mormorskannan och serverades till vanilj bullarna och ljusen tändes i vardags rummet - helt fantastiskt!
När Fen var klar att gå kändes livet så mycket bättre lättare och inte ens håret var hängigt längre. Det är inte klokt vad vänner gör skillnad.

Tack för att feer finns trots jävligt, jävliga dagar.

Kram och glöm inte att prinsessor bajsar glitter, och det vet i sjutton, men det gör nog feer också..........

Kram malin

2 kommentarer:

  1. På fredag blir vi en hel drös feer som bara ska göra det vi är bäst på - ha fanatstsikt underbart roligt och dricka vin. Nu får vi se till att träffas mycket oftare så man inte ligger o möglar bort!!! Släng bort magknipet NU!

    SvaraRadera
  2. Ja feerna ska man vara rädd om.. de får verkligen en grå vardag att lyfta och glimma till som ett stjärnströssel över en natthimmel.

    /Vida

    SvaraRadera