tisdag, juni 17, 2008

förälskelse och bakelser




Jag är käääär!!!!!

Så där himlastormande förälskad som man bara blir när solen skiner måsarna skriker och livet är FABULÖÖÖÖÖÖST.

Föremålet för förälskelsen skiftar ständigt, i bland är det min sambo den handlar om.För det mesta är det förälskelsen i livet, vännerna eller någon fantastisk kjol, underbara halsband eller någon helt sinnsesjukt snygg loppispryl jag hittat, men alltid denna bankande känsla av lyckorus och förälskelse....galet.

Känslan slår ann med full kraft, det pirrar i kroppen och man blir glad bara av att se på ny förvärvet.

Just i dag är det ett helt galet underbart halsband från milajki som får hjärtat att banka, tänk dej, ett halsband med tuggummikulor och färdigtuggat tuggummi som berlocker, för att inte tala om det pirrande underbara halsbandet med bakelser och paket som nu hänger runt min lyckliga och ovanligt snygga hals.

Halsbanden är dessutom förpackade i de mest delikata choklad askar med silkespapper, som i en 40-tals film.

I bland känner jag att det är dessa stunder av förälskelse i saker eller i människor som ger den där extra injektionen av energi och inspiration som gör att det utan tvekan är värt att arbeta de där tusen timmarna extra om dagen.Det är den där förälskelsekänslan som gör att livet bubblar och ideerna sprudlar, och som gör att det är så förtvivlat roligt att hitta nya saker och träffa nya människor.

Det är två saker som gör mej lycklig här i livet och som jag ibland kan tycka att vi är dåliga på att ta tillvara på, och det är vackra saker och underbara människor-vänner.

Tänk på att det aldrig blir roligare än man gör sej, det blir ofta utan ansträngning litet tråkigare än man tänkt men det roliga och den underbart härliga känslan av förälskelse i livet och allt som är i det får vi jobba med.Omge dej med vackra ting klä dej i sköna fantastiska kläder och umgås med en härlig godispåse av kluriga människor, det hjälper ialla fall mej ,även de mest gråa dagar kan kännas blomstrande med löfte om en kaffe med en älskad vän eller kanske ett glas vin...En shopping kasse kan slå hål på den mest inbitna tråkiga vardag för att inte tala om vad en liten dutt glitter kan göra för humöret om den placeras på rätt ställe i ögonvrån.

Unna dej ett bakelsehalsband till din ovanligt snygga hals eller unna dej helt enkelt en bakelse tillsammans med vackra vänner och en nypa skvaller så ska du se att det blir en solig och varm sommar oavsett om det regnar eller ej.

Tjohoo!!!!

Känn efter, nog bultar hjärtat litet extra och visst pirrar det i hela kroppen när du tänker på det som ligger dej varmast om hjärtat.I mitt fall vänner, bakelser och vackra saker, det är bara att se till att ha det i omgivningen så är det given succe, härligt va!!!

Tänk på att du är jäkligt bra!och glöm inte att prinsessor bajsar glitter.

/ puss och hej mallan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar